Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Controler wifi WF2C0723

0 stars: 0.00 din 0 pareri

114 €
Brand
BVA
Cod produs
WF2C0723
Out Of stock
Descriere
Control de la distanta:
Cu ajutorul tehnologiei WiFi, puteti controla doua dispozitive electronice de la distanta, folosind smartphone-ul sau tableta dvs., indiferent de locatia in care va aflati.

Compatibilitate larga:
Acest controler este potrivit pentru a controla o varietate de dispozitive, de la becuri si porti de garaj, pana la programarea saptamanala a timpului de functionare a pompelor circulatoare ale diverselor instalatii (sisteme de incalzire, sisteme de filtrare si circulare apa in piscine, sisteme de hidromasaj - jeturi-fantani) ETC.

Aplicatie eWeLink:
Utilizand aplicatia mobila eWeLink, disponibila atat in Apple Store, cat si in Google Play, puteti configura si controla dispozitivele conectate in mod convenabil. Aplicatia ofera o interfata prietenoasa si numeroase optiuni de control.

Control automatizat:
Cu eWeLink, puteti crea programe automate pentru dispozitivele dvs. Astfel, puteti seta in mod inteligent orele de functionare, duratele sau starile dispozitivelor, adaptandu-le nevoilor dvs. de zi cu zi.

Scenarii personalizate:
Aplicatia permite crearea de scenarii personalizate. De exemplu, puteti crea un scenariu "Bun venit acasa", care aprinde automat luminile si deschide poarta de garaj cand ajungeti acasa.

Control manual:
Controlerul dispune de doua taste capacitive pe panoul frontal, permitand controlul manual al dispozitivelor conectate in situatii in care reteaua wireles nu este disponibila.

Integrare cu tablouri electrice si automatizare:
Dispozitivul poate fi integrat in tablouri electrice si sisteme de automatizare. Intrarea pentru butoane cu impuls va permite sa controlati dispozitivele si prin intermediul unor comenzi fizice, daca este necesar.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura