Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Regulator de nivel SK042

0 stars: 0.00 din 0 pareri

170 €
Brand
BVA
Cod produs
SK042
Out Of stock
Descriere
Regulator de nivel pentru piscine echipate cu skimmer  SK0423

Regulatorul de nivel SK0423 reprezinta o solutie inovatoare si inteligenta pentru gestionarea eficienta a nivelului de apa in piscinele echipate cu skimmere. Acest produs original dezvoltat de catre BVA-ROMANIA aduce in prim-plan  expertiza acumulata de-a lungul anilor in domeniul hidro-spa, asigurand o experienta de utilizare convenabila si protejand infrastructura piscinei in mod automat.

Un aspect esential al acestui produs este abilitatea sa de a detecta valurile care se formeaza intr-un skimmer. Prin intermediul acestui mecanism sofisticat, dispozitivul poate controla si evita functionarea intermitenta a electrovalvei de umplere. Astfel, se asigura o umplere constanta a piscinei, mentinand nivelul de apa la parametrii optimi.

Un alt avantaj semnificativ al regulatorului de nivel SK0423 este capacitatea sa de a preveni situatiile neplacute in care piscina se goleste accidental. Dispozitivul este dotat cu tehnologie de detectie a scaderii nivelului de apa si poate opri automat grupul de pompare, evitand astfel potentialele daune si probleme asociate scaderii nivelului apei sub un prag minim.

Nu manevrati dispozitivul cu mainile umede ori contaminate cu uleiuri / solventi.

Senzorii compatibili cu dispozitivul sunt senzori conductivi ,oferiti de catre producator.

Domenii de utilizare:

Sisteme de filtrare si adaos apa la piscine cu skimmer.

La punerea sub tensiune controlerul interpreteaza datele transmise de catre sonda, iar releele vor actiona in consecinta.
Monitorizeaza nivelul apei din piscinele cu skimer, si comanda electro-valva de adaos apa, pentru a  mentine un nivelul optim.
Daca nivelul de apa din piscina nu se regularizeaza intr-un timp dat( reglabil pe panou 0- 10 min), atunci grupul de pompare se va opri si va reporni doar atunci cand nivelul de apa in piscina va fi optim.
Elimina in totalitate efectul distructiv ce il pot avea valurile in interiorul skimmeru-lui, asupra electro-valvei de umplere,
(comenzile repetate de pornit / oprit).
Doar atunci cand in bazin nu se mai formeaza valuri, Sk 0423 va actiona electrovana de umplere, permitandu-i acesteia sa adauge apa in bazin.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura