Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Regulator de presiune  UV0223

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 €
Brand
BVA
Cod produs
UV0223
Out Of stock
Descriere
Domenii de utilizare:

Instalatii de incalzire.
Instalatii de preparare ACM .
Instalatii de aductiune apa cu hidrofor, ETC.
Uv0223 poate fi utilizat impreuna cu sistemele de filtrare ale unei piscine pentru monitorizarea presiuniilor din filtrele cu nisip, poate transmite semnale de informare / alarmare la depasirea pragurilor setate sau poate transmite un semnal sistemelor automate pentru a incepe spalarea inversa a filtrelor cu nisip.
Acelas principiu se aplica si la instalatiile de preparare ACM cu schimbatoare de caldura, Uv0223 poate transmite un semnal de informare / alarmare atunci cand schimbatorul de caldura necesita mentenanta.
Deasemenea Uv0223 poate regulariza presiunea intr-o instalatie de incalzire ori poate mentine o presiune constanta intr-o instalatie de apa rece cu hidrofor.
Uv0223 este echipat cu doua intrari pentru senzori de presiune analogici dar poate functiona la fel de bine si cu unul singur.
Pot fi configurate pana la patru praguri de presiune plus diferentialul cu histeresys. Dispozitivul poate fi configurat sa masoare presiunea pe o conducta de apa ori simultan presiunea pe doua conducte de apa in BAR / PSI / KPA / MPA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura