Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 5 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Temporizator dusuri scotiene AL 0124

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 €
Brand
BVA
Cod produs
AL 0124
Out Of stock
Descriere
Beneficii ale Dusurilor Scotiene:

Ai facut vreodata un dus rece, unul foarte rece? Daca doar gandul de a infrunta senzatia de frig te ia cu tremurat, inseamna ca nu ai aflat inca beneficiile pentru sanatatate oferite de dusurile scotiene. Acestea se obtin daca practici tehnica in mod regulat.

Nu vorbim despre ceva nou, dusurile reci au avut dintotdeauna un rol important. Spartanii, grecii antici, romanii, pana si membrii unor triburi indiene din America sau scandinavii obisnuiau sa se spele cu apa cand calda, cand aproape rece.

Si in prezent, dusurile reci fac parte din unele ritualuri traditionale de infrumusetare, fiind benefice si pentru sanatate.

Dusul scotian este un dus care alterneaza jetul de apa calda cu cel de apa rece. Probabil ca nu prea ti se pare tentant, mai ales daca esti destul de sensibil. Inainte de a practica aceasta metoda, trebuie sa stii daca corpul tau este rezistent. Consulta un medic inainte, pentru a evita eventuale probleme de sanatate.

Dupa ce primesti unda verde, tot ce iti ramane de facut este sa te bucuri de rasfat

De ce sa faci dusuri scotiene cat mai des vara

1. Imbunatatesc aspectul pielii si al parului. Este recomandat sa apelezi la acest truc daca vrei sa ai o piele ferma si un par sanatos mai mult timp. Apa rece regleaza nivelul de sebum din par si ajuta pielea sa capete un aspect sanatos. Incepe cu un dus cald, care deschide porii pielii, apoi alterneaza cu unul rece, care curati de impuritati si ajuta la inchiderea porilor.

2. Benefica pentru circulatia sangelui. Apa calda relaxeaza fibrele musculare netede din peretii vaselor sangvine, iar apa rece determina vasoconstrictia, adica ingustarea vaselor, stimuland sangele sa circule cu o presiune mai mare. Medicii considera ca alternarea dusurilor reci cu cele calde sunt benefice pentru tonifierea peretelui venos.

Dusurile scotiene au un puternic efect revigorant si ajuta la oxigenarea creierului. Ajuta la diminuarea stresului, amelioreaza simptomele de depresie si ofera o stare placuta. In plus, dusurile scotiene ajuta si la imbunatatirea respiratiei.

Foarte multe persoane nu stiu acest lucru, dar exista doua tipuri de grasimi in organism: grasime alba si grasime bruna. Dusurile reci transforma grasimea alba in grasime bruna, aceasta favorizand arderea caloriilor. Asadar, dusurile reci te ajuta sa scazi in greutate si sa te tonifiezi.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura