Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
7 pareri

Piscina Mini Pool & SPA PPS 0424

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4998 €
Brand
BVA
Cod produs
PPS 0424
Out Of stock
Descriere
Mini pool & SPA PPS 0424

https://www.bva-romania.com/pps0424/

In tumultul verilor toride, cand temperaturile ridicate ne fac sa cautam orice modalitate de a ne racori, Mini Pool & Spa de la BVA-Romania vine ca o solutie inovatoare si practica. Proiectata special pentru terase si gradini mici, aceasta mini piscina nu doar ca va ofera un refugiu racoritor, dar si o serie de avantaje care o fac ideala pentru orice proprietar de locuinta moderna.

Constructie si Materiale de Inalta Calitate

Mini Pool & Spa se remarca prin constructia sa robusta si durabila. Fabricata din panouri de tabla zincata, aceasta este izolata cu spuma poliuretanica, asigurand o excelenta retentie a temperaturii apei si confort termic. Cadrul piscinei, realizat din tabla zincata de 3mm grosime, vopsita in conditii speciale, garanteaza o rezistenta indelungata la coroziune si uzura. Finisajul interior din membrana liner azzurro de 1,5mm confera piscinei un aspect estetic placut si o senzatie de confort la contactul cu apa.

Date tehnice

Lungime 2,5 m.

Latime 1,85 m.

Inaltime 0,8 m.

Volum de apa apx.2,5 mc3.

Greutate la gol 230 kg.

Greutate la plin apx.2800 kg.

Constructie solida din panouri zincate, vopsite in conditii speciale si izolatie poliuretan.

Finisaj liner ranforsat, albastru azzuro, (alte culori si texturi la cerere)

Sistem de filtrare cu cartus lavabil, pompa circulatoare 5mc/h si programare prin WIFI cu ajutorul dispozitivelor mobile .

Sistem de hidromasaj venturi, cu patru duze si temporizator.

Sistem de iluminare cu lumina alba ori RGB (la cerere), cu programare prin WIFI cu ajutorul dispozitivelor mobile.

Panou de control inox cu trei butoane piezoelectrice.

Sistem de incalzire electric cu puteri cuprinse intre 2 kw - 9 kw

Tablou electric cu ip65, protectie diferentiala 10mA, modul de comunicatii WIFI cu doua canale,temporizator si sursa 12v.

Design Adaptabil si Personalizat
Un avantaj major al Mini Pool & Spa este adaptabilitatea sa la diverse spatii exterioare. Cu dimensiuni de 2,5m x 1,8m x 0,8m, aceasta mini piscina se potriveste perfect pe o terasa sau intr-o gradina mica, transformand orice colt al locuintei intr-un spatiu de relaxare. Exteriorul piscinei poate fi personalizat la cerere, oferindu-va libertatea de a alege un design care sa se integreze armonios cu estetica generala a casei dumneavoastra.

Iluminat Ambiant pentru Seri Magice
Unul dintre cele mai fermecatoare aspecte ale Mini Pool & Spa este sistemul de iluminat care transforma complet atmosfera in serile de vara. Lumina ambientala, odata pornita, creeaza o atmosfera magica si relaxanta, perfecta pentru petreceri, momente de relaxare sau chiar pentru a va bucura de un cer instelat reflectat pe suprafata apei.

Confort si In Sezonul Rece
Cu Mini Pool & Spa, rasfatul nu se limiteaza doar la sezonul cald. Datorita incalzitorului electric de pana la 9kW, piscina poate fi utilizata si in timpul iernii. Acest sistem de incalzire eficient mentine apa la o temperatura placuta, permitandu-va sa va bucurati de bai relaxante chiar si in cele mai reci zile. Astfel, Mini Pool & Spa devine un spatiu de relaxare utilizabil pe tot parcursul anului, oferindu-va momente de rasfat indiferent de vremea de afara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura